Здравословното състояние на руския президент Владимир Путин отново изплува на дневен ред.

...
Здравословното състояние на руския президент Владимир Путин отново изплува на дневен ред.
Коментари Харесай

Путин втрещи света, какво става /Видео/

Здравословното положение на съветския президент Владимир Путин отново изплува на дневен ред. Въпреки че преди известно време шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ изрази подозрения, че президентът се намира във влошено здраве, в този момент излязоха нови спекулации поради последните публикувани фрагменти в обществените мрежи, предава novini.bg. На тях ясно се вижда, че Путин като че ли е некадърен да движи дясната си ръка.

Това се случва в миг, когато 69-годишният президент е на посещаване във боен музей в родния си град Санкт Петербург във връзка Деня на Военноморските сили на Русия, който се отбелязва всяка година в последния ден на юли.

Във видеото се вижда по какъв начин Путин, в наличието на дъщерята на военния министър Сергей Шойгу, я слуша концентрирано, до момента в който в един момент към лицето му стартират да кръжат комари. За да ги прогони, съветският президент употребява лявата си ръка, а дясната му остава неподвижна и прилепена до тялото му.

Комарите не престават да го безпокоят, до момента в който Путин не замахва, още веднъж с лявата си ръка, преди да се придвижи напред с леко накуцване.

A Putler (Putin) No le funciona el brazo derecho..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР